Voor de laatste keer: Charleston

Een paar weken na de conferentie nog even een korte terugblik aan de hand van enige fait divers.

Charleston in de blogosphere

Uiteraard was ik niet de enige die bloggend verslag deed van de Charleston Conference. Impressies en ervaringen van anderen zijn o.a. terug te vinden op:

en natuurlijk op het officiële Charleston conference-blog zelf:

Charleston op Twitter

De officiële hashtag van de conferentie was #charleston12. Maar reeds op de eerste dag namen de conferentiegangers daar hun eigen loopje mee. Waarom negen van de slechts 140 beschikbare verliezen als het met #chs12 ook kan. En dat gebeurde dan ook, bottom up.

Charleston-presentaties

Ik heb het al over het overvolle programma gehad en de onmogelijkheid alle interessante sessies bij te wonen. Gelukkig komen langzamerhand alle presentaties beschikbaar via de website van de conferentie. Dat is beter dan wachten op de gedrukte verslagen in Against the Grain waarmee meen in de november 2012-aflevering nog niet eens aan de laatste verslagen over de conferentie uit 2011 toe is.

Charleston-minpuntje

Een van de laatste presentaties waar ik bij aanwezig was betrof  What Do Your  Students, Faculty, Researchers Want Most? 2012 Academic Library Patron Profiles. Ik kwam daarbij mede op de naam af van een van de sprekers, Sue Polanka. In een noodtempo draaide de andere spreekster haar presentatie erdoor met aan het slot: voor alle resultaten kunnen jullie terecht in het officiële rapport dat via de site van Library Journal beschikbaar komt. Thuis gekomen heb ik daar nog even gekeken: $ 285 ! Nee, dank u. De presentatie zelf is overigens ook nog niet beschikbaar.

Charleston-beeld

De twee deelnemers aan het slotdebat: Rick Anderson en Derek – kilt – Law:

Advertenties

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: