Stoelendans

Er is nog niet heel veel publiciteit over geweest, maar ‘ons’ sectorhoofd Marc van den Berg wordt per 1 februari 2010 de opvolger van Hans Geleijnse als directeur Library and IT Services van de Universiteit van Tilburg. Er is wel een persbericht, maar dat is op de Tilburgse website niet terug te vinden. Maar goed, in de eigen nieuwsbrief van de dienst LIS wordt het netjes en bescheiden onder de aandacht van de Tilburgse academische gemeenschap gebracht.

Uit die nieuwsbrief blijkt nog een tweede mutatie: vanuit Groningen komt Henk Ellerman naar Tilburg om de functie van afdelingshoofd Academic Services op zich te nemen. Beide heren zijn gepokt en gemazeld in de ict-wereld en wat dat betreft lijkt Tilburg dus ‘toekomstvaste’ keuzes te hebben gemaakt.

En waar mensen weggaan, ontstaan voor anderen weer nieuwe kansen. Ik ben benieuwd hoe, en met wie, wij en onze Groningse collega’s de opengevallen plaatsen gaan invullen.

Advertenties

1 comment so far

  1. WoW!ter on

    Dan vergeet je wel de transfer van uni maas naar uni untrecht, zodat daar ook weer iemand naar toe kan schuiven. En in Groningen hebben daar een nieuwe adjunt?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: